İçerik Yönetim Sistemleri Uygulamalı WordPress & E-Ticaret (Woocommerce) Eğitimi

Öğr. Gör. Semih BİTİM

Kendi web sitesini yönetmek isteyenleri ve firmaları,

E-ticaret sitesi sahibi olmak isteyenleri ve firmaları,

CMS Tasarımcısı olmak isteyenleri,

Eğitimimize bekliyoruz.

Şahıslara, firmalara ya da girişimlerin kodlama bilgisi olmadan web sitesi oluşturabilmesine, dijital dönüşüm kapsamında internete taşınmasına ve elektronik ticaret platformu oluşturabilmesine destek olmak istiyoruz.

Eğitim içerik yönetim sistemlerinden en sık kullanılanı olan WordPress CMS’nin Kurulumu ve Yönetimi, ayrıca e-ticaret platformuna dönüşümü sağlayan Woocommerce eklentisinin kurulum ve yönetimi başlıklarını içermektedir.

NOT: Bu Eğitimimize talep toplamak için sadece ön kayıt alınmaktadır. Eğitimimiz için hem “yüz yüze” hem de “online” olarak ön kayıt alınmaktadır. Talebe göre ilgili eğitim programı açılacaktır. Asgari katılımcı sayısına ulaşıldığında tarafınızla iletişime geçilecektir. Asgari katılım sayısına ulaşılamayan eğitim programlarımız iptal edilmektedir!

Kendi web sitesini yönetmek isteyen şahıs ve firmalar,

E-ticaret sitesi sahibi olmak isteyen şahıs ve firmalar,

CMS Tasarımcısı olmak isteyenler,

8 Ocak 2022 – 29 Mayıs 2022 aralığında

2 Gün – 6 Saat

(Detaylı Takvim Form_A02_Ders_Çizelgesi dosyasında belirtilmiştir.)

UZEM Hibrit Sınıfı & Online Eğitim

500 TL (KDV DAHİL)

Sertifikalı olan eğitim programımızda %80 devamlılık zorunluluğu bulunmaktadır. Eğitim sonunda gerçekleştirilecek olan sınav ile katılımcılara sertifika verilecektir.

Eğitim programı için tıklayınız…

Eğitim Koordinatörü:

Öğr. Gör. Semih BİTİM

bitim@bakircay.edu.tr

Aşağıda verilen linkteki Eğitim Ücret İade Formunu (Form B02) doldurmanız gerekmektedir. İşleminizin “online iptal” kısmını gerçekleştirebilmemiz için, formu doldurduktan sonra renkli şekilde tarayıp (ya da tam ekran olarak okunaklı çekilmiş bir fotoğrafını) tarafımıza mail (ibusem@bakircay.edu.tr) ile iletmeniz gerekmektedir. Daha sonra “ücret iade”nizin gerçekleştirilebilmesi için ise, aday tarafından doldurulmuş olan ıslak imzalı formun, üniversitemiz adresine, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ne posta veya kargo yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.