Windows Server 2022 ile Sistem Yönetimi&Servisler Eğitimi

Öğr. Gör. Semih BİTİM

Sistem yöneticiliği konusunda kendisini geliştirmek isteyenleri ve firmaların IT çalışanlarını,

Sık kullanılan servisler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenleri ve firmaların IT çalışanlarını,

Windows sertifikasyon programlarına katılarak sertifika almak isteyenleri,

Eğitimimize bekliyoruz.

Eğitim Windows Server 2022 işletim sisteminin kurulumu, konfigürasyonu ve yönetimi başlıkları ile birlikte Active Directory, DHCP Server, DNS Server, IIS, IPv4-IPv6, Storage, File Share ve Group Policy Objects başlıklarını içermektedir.

NOT: Bu Eğitimimize talep toplamak için sadece ön kayıt alınmaktadır. Eğitimimiz için hem “yüz yüze” hem de “online” olarak ön kayıt alınmaktadır. Talebe göre ilgili eğitim programı açılacaktır. Asgari katılımcı sayısına ulaşıldığında tarafınızla iletişime geçilecektir. Asgari katılım sayısına ulaşılamayan eğitim programlarımız iptal edilmektedir!

Sistem yöneticiliği konusunda kendisini geliştirmek isteyen kişi ve firmaların IT çalışanları,

Sık kullanılan servisler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyen kişi ve firmaların IT çalışanları,

Windows sertifikasyon programlarına katılarak sertifika almak isteyen kişiler.

10 Ocak 2022 – 15 Nisan 2022 aralığında

5 Gün 40 Saat

(Detaylı Takvim Form_A02_Ders_Çizelgesi dosyasında belirtilmiştir.)

UZEM Hibrit Sınıfı & Online Eğitim

1.500 TL (KDV DAHİL)

Sertifikalı olan eğitim programımızda %80 devamlılık zorunluluğu bulunmaktadır. Eğitim süresinde bir adet proje ödevi talep edilecektir. Eğitim sonunda ise gerçekleştirilecek olan sınav ile katılımcılara sertifika verilecektir.

Eğitim programı için tıklayınız…

Eğitim Koordinatörü:

Öğr. Gör. Semih BİTİM

bitim@bakircay.edu.tr

Aşağıda verilen linkteki Eğitim Ücret İade Formunu (Form B02) doldurmanız gerekmektedir. İşleminizin “online iptal” kısmını gerçekleştirebilmemiz için, formu doldurduktan sonra renkli şekilde tarayıp (ya da tam ekran olarak okunaklı çekilmiş bir fotoğrafını) tarafımıza mail (ibusem@bakircay.edu.tr) ile iletmeniz gerekmektedir. Daha sonra “ücret iade”nizin gerçekleştirilebilmesi için ise, aday tarafından doldurulmuş olan ıslak imzalı formun, üniversitemiz adresine, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ne posta veya kargo yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.