Bilgisayar ile Senaryo Uygulamalı Muhasebe Eğitimi Sertifika Programı

Free
  • 0 week süre

Genel Bilgiler

Bu eğitim katılımcıların muhasebe bilgilerini, bilgisayar uygulamaları ile geliştirmek ve muhasebe paket programından (LOGO Tiger Enterprise ERP) elde edilebilecek raporlar ve kullanım şekilleri konusunda bilgi sahibi kılmayı amaçlamaktadır. Muhasebe ve Finans işlemleri (dönem başı, dönem içi ve dönem sonu) ve bu işlemler ile ilgili raporlama prosedürleri, çeşitli muhasebe problemlerinin çözümü yoluyla öğretilecektir.

Tüm muhasebe ve finans uygulamaları, uluslararası ve ulusal muhasebe standartları, prensip ve ilkeleri (IAS, UFRS, TMS ve TFRS) çerçevesinde yapılacaktır.

Eğitime Kimler Katılabilir

Bu eğitime aşağıdaki gruplar katılabilirler;

• İşletmeler İçin Bilgisayar Destekli Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) eğitimini tamamlayıp, Muhasebe ve Finans Modülünde uzmanlaşmak isteyenler,
  • İşletmelerin Muhasebe ve Finans Departmanlarında çalışıp, teorik ve uygulama bilgi düzeylerini arttırmak isteyenler,
  • Daha önce bilgisayarlı muhasebe uygulamaları yapmamış, kendisine Muhasebe ve Finansman Departmanlarında çalışmayı hedef seçmiş, Muhasebe ve Finansman konularında teorik ve uygulama bilgileri edinmek isteyen lise ve üniversite mezun ve öğrencileri.

Program Süresi

Eğitim süresi günlük 3 saat olmak üzere, haftalık 6 saat olacaktır. Toplam eğitim süresi ise 39 saattir.

Programın Koordinatörü: Doç. Dr. Vedat ACAR

Program Ücreti: Duyurulacaktır.

• Merkezimiz kayda açık olan eğitimlerde istediği zaman değişiklik (ücret, eğitimci, başlama ve bitiş tarihi vb.) yapabilir. Katılımcı son kayıt tarihine kadar eğitimden ayrılma ve ücret iadesi talebinde bulunmadığı takdirde bu değişiklikleri kabul etmiş sayılır.
  • Merkezimizin son kayıt tarihine kadar yapmış olduğu indirimler, halihazırda kayıt olmuş olan tüm katılımcılara da uygulanır. Ödenmiş ücretlerde indirim tutarına isabet eden kısım katılımcıya iade edilir.
  • Merkezimiz, tamamlanmış ya da devam etmekte olan eğitimlerin yeni açılan gruplarının eğitim ücretlerinde artış ya da indirime gidebilir. Bu durumda aynı eğitimin tamamlanmış ya da devam eden grubunda eğitim almış ya da almaya devam eden katılımcılar, kendilerine de indirimin uygulanmasını ya da ücret iadesi yapılmasını talep edemezler.

Tel: 0 232 493 00 00
Web: ibusem.bakircay.edu.tr