Doğuma Hazırlık Gebe Okulu Eğitici Eğitimi

Doç. Dr. Deniz Can Öztekin

İzmir Bakırçay Üniversitesi ev sahipliğinde 08.12.2021 – 12.12.2021 tarihleri arasında “Doğuma Hazırlık Gebe Okulu Eğitici Eğitimiisimli eğitim toplantımızı İzmir’de “hibrit olarak” gerçekleştireceğiz. Sağlık kurum ve kuruluşlarında oluşturulan gebe bilgilendirme sınıfı ve gebe okullarında gebelere gebelik, doğum ve doğum sonrası süreç ile ilgili gerekli bilgileri içeren eğitimler verilmektedir. Bu merkezlerde anne adaylarına bilgi ve danışmanlık veren, Gebe Bilgilendirme Sınıfı, Gebe Okulu ve Doğuma Hazırlık ve Danışmanlık Merkezleri’nde çalışan sağlık personelini yetiştirmek üzere eğitimin düzenlenmesi planlanmıştır.

Başvuru sayısı 40 katılımcı ile sınırlıdır. Eğitimle ilgili hazırlıklara son şeklinin verilebilmesi için (dosya materyali, toplantı salonu hazırlıkları, v.b)  06 Aralık 2021 Pazartesi tarihine kadar başvurularımız açık kalacaktır.

Eğitim programımızın açılabilmesi için asgari 10 katılımcı sayısına ulaşması gerekmektedir. Gerekli sayıya ulaşılamayan eğitimler iptal edilecektir.

“Sağlık Bakanlığı Eğitim Değerlendirmesi Kılavuzu” gereği, eğitime devam durumu uygun olanlara ve sınavda başarılı bulunanlara “Sertifika (Başarı Belgesi)”, eğitime devam durumu uygun olup sınavda başarısız olanlara ise “Katılım Belgesi” verilecektir. Sertifika sınavı  12.12.2021 tarihinde eğitimin son dersinde gerçekleştirilecektir.

Ebeler, Hemşireler, Doktorlar, Lisans/Lisansüstü Ebelik ve Hemşirelik öğrencileri, Tıp fakültesi öğrencileri ve diğer sağlık bilimleri fakültesi mezun ve öğrencileri.

5 Gün (40 saat)

Programın ilk 4 gününü kapsayan teorik eğitimler çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Programın son günündeki pratik eğitim ve teorik sınav yüz yüze olarak Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Salonu’nda yapılacaktır.

1500 TL (KDV DAHİL)

Eğitim programının 3/4’üne katılım zorunludur. Bu nedenle oturumlar sırasında yoklama alınacaktır.

Eğitim programı için tıklayınız

Organizasyon Sorumlusu

Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Rabia KANBAK

E-mail: dr.aysekanbak@gmail.com

Aşağıda verilen linkteki Eğitim Ücret İade Formunu (Form B02) doldurmanız gerekmektedir. İşleminizin “online iptal” kısmını gerçekleştirebilmemiz için, formu doldurduktan sonra renkli şekilde tarayıp (ya da tam ekran olarak okunaklı çekilmiş bir fotoğrafını) tarafımıza mail (ibusem@bakircay.edu.tr) ile iletmeniz gerekmektedir. Daha sonra “ücret iade”nizin gerçekleştirilebilmesi için ise, aday tarafından doldurulmuş olan ıslak imzalı formun, üniversitemiz adresine, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ne posta veya kargo yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.