Sağlık Hukuku Arabuluculuk Özel Uzmanlık Eğitimi

Doç. Dr. İlhami ÖZTÜRK
2.400,00₺ 1.150,00₺

Üniversitemizin Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Arabulucular siciline kayıtlı arabuluculara “Sağlık Hukuku Arabuluculuk Özel Uzmanlık Eğitimi” verilecektir.

Eğitim kapsamında dava şartı arabuluculuk ve arabuluculuğa konu sağlık hukuku alanında teorik ve uygulama eğitimi olarak toplam 62 saat verilecektir.

Eğitimlerini tamamlayan katılımcılara “Sağlık Hukuku Arabuluculuk Özel Uzmanlık Eğitimi Katılım Belgesi” verilecektir.

Uzmanlık eğitimi, bir sınıfta en fazla 30 katılımcı ile gerçekleştirilecektir.

Kayıt sayısının en fazla katılımcı sayısından yüksek olduğu durumda kayıt sırasına göre artan sayı diğer bir sonraki sınıfa aktarılacak ve bu sınıfın yeterli sayıya ulaşması ile yeni sınıf açılacaktır.

Uzun Eğitim

1. Grup 22 Mart 2021 – 3 Nisan 2021: (DOLDU)

2. Grup  19 Nisan 2021 – 01 Mayıs 2021: (DOLDU)

3. Grup: 19 Mayıs – 28 Mayıs 2021 (DOLDU)

4. Grup: 10 Haziran – 20 Haziran 2021 (DOLDU)

İlk Paket Programımızdaki eğitimler başarıyla sona ermiştir. Yoğun ilginizden dolayı teşekkür ederiz.

YENİ PROGRAMLARIMIZ:

UZUN 7. GRUP: 16.08.2021 – 26.08.2021 (62 SAAT)

NOT: Eğitim programımız için öncelikle talep toplanacaktır. Eğitimin açılması için gerekli olan kontenjana ulaşılması durumunda ödeme alınacak ve ön kayıtlar kesin kayda döndürülecektir. Gelişmeler tarafınıza bildirilecektir…

UZUN 7. GRUP: 16.08.2021 – 26.08.2021 (62 SAAT) Ders Programı için tıklayınız.

Hedef Kitle:

Uzun Eğitim:  Uzmanlık eğitimleri dava şartı arabuluculukta dosya almak isteyen arabulucularımız için zorunlu olup, yalnızca ihtiyari arabuluculuk yapan arabulucularımız ise bilgi ve becerilerini geliştirmek için bu eğitimleri alabilirler.

Kısa Eğitim: 1- Sağlık hukuku alanında yüksek lisans tezi ve üzeri akademik çalışması bulunanlar
2- Sağlık sektöründe 5 yıl boyunca sözleşmeli veya kadrolu hukuk müşavirliği, avukatlık ya da uzmanlık yapmış olanlar
3- Sağlık Hukuku alanında fiilen 5 yıl çalışmış olan bilirkişiler
4- Ticaret mahkemelerinde ve Yargıtay ile Bölge Adliye Mahkemelerinin ticari uyuşmazlıklara bakan ilgili dairelerinde toplam 5 yıl çalışmış olan yargı mensupları